vrijdag 5 november 2010

voel me goed

Vandaag een kilometer of 18 gelopen, waarin 15 minuten met een hartslag van 160. Dit zou ongeveer mijn halve marathontempo zijn. Het ging prima. Ik begon heel rustig (hf 140), ik was ook moe, te laat naar bed gegaan, een paar nachten slecht geslapen door de harde wind en de drukte. Voor mijn werk moest ik wat extra dingen doen, en ik moest een tentamen leren en manlief zit deze hele week in het buitenland. Pittige week dus.
Maar het lopen ging heel lekker en de 15 minuten waren zo om.

Verder heb ik deze week niet veel gelopen. Wel twee keer naar Groningen gefietst en gisteren nog 10 km in een redelijk tempo. Dus al met al best wel wat getraind, maar voor mijn gevoel wat weinig gelopen. Geeft niet.
Ik heb nog steeds zin in Leens, ik zag al een stuk of 10 bekenden die ook gaan lopen daar, dus dat wordt gezellig en dan maar zien wat het wordt. Ik beschouw het als een soort test voor hoe ik er  nu voor sta. BEn benieuwd.

zondag 31 oktober 2010

mooie training

Die ook weer lekker ging. Snelle stukken die ik goed kon volhouden en na afloop niet heel erg moe geweest. Hopelijk ben ik morgen ook niet zo afgepeigerd als eerder, ik denk het niet. Kan ik eindelijk die marathon achter me laten. Op naar de volgende: in Apeldoorn of Rome? (Hier zijn vage plannen voor).