zaterdag 7 januari 2012

Toch weer verder bloggen

Want ik ben geblesseerd. Al drie weken loop ik niet. En dat spaart een heleboel tijd uit, dus wel weer wat tijd om af en toe wat te bloggen.

Waar heb ik last van: buitenkant voet, aanhechting peroneuspezen, daar deed het pijn. En nu ook de middenvoetspier, een soort kramp lijkt het wel. En als ik mijn voet draai, dan knakt het op verschillende plekken. Dat is nu wel verdwenen. Dus het gaat de goede kant op, maar net als bij alle blessures: twee stappen vooruit en dan weer een stap achteruit. Geduld hebben dus. Maar ik heb afgelopen week goede moed gekregen en eigenlijk wil ik morgen heel erg voorzichtig een klein stukje hardlopen, een paar minuutjes maar, kijken hoe het voelt.

Verder heb ik in de kerstvakantie eigenlijk alleen maar heel veel gestudeerd, zodat ik daar nu behoorlijk genoeg van heb. Volgende week de laatste tentamens, dan nog een verslag, en dan mijn masterthese. Het is de afgelopen maanden teveel geweest, het studeren gaat me bijna tegenstaan. Rustiger aan gaan doen dus, en hopen dat ik weer snel een lekker stukje kan hardlopen. Dat helpt.