vrijdag 24 augustus 2012

bekijks

De vorm begint weer terug te komen! Woensdag op de loopgroeptraining liep ik al vrij moeiteloos tempo's boven de 14,5 km/uur. Heel makkelijk ging dat, super gewoon!

Na een rustdag donderdag (qua lopen dan, ik moest alleen de allerlaatste verplichte opdracht doen voor ik kan afstuderen, namelijk het presenteren van mijn onderzoek), vandaag weer een stukje lopen. Ik dacht eerst 10 km te doen, maar bedacht me vanmorgen dat ik ook wel 20 km kan doen. De Bommenberend gaat immers toch niet door, en met deze 20 kom ik dan op een weekafstand van 85 km en das mooi.

Heel erg rustig begonnen, want ik had wat veel ontbeten en dat voelde niet lekker in mijn maag. De eerste drie kwartier gingen daarom moeizaam. Daarna ging het beter, maar het laatste half uur was ik moe. Ergens ging nog door mijn hoofd dat ik ook wel 25 km zou kunnen hardlopen, maar dat idee zette ik toen uit mijn hoofd.

Op een gegeven moment, in dat laatste half uur liep ik bij Langelo langs de gasopslag. Daar wordt van alles gebouwd en er zaten werklui te pauzeren bij een bankje. Ik zag ze vanuit de verte. Op een gegeven moment draaiden ze zich alle vijf tegelijk om en bleven een hele tijd naar mij kijken... Ik vond dat niet fijn, wat zouden ze tegen elkaar gezegd hebben over mij? Gelukkig ben ik al een oude vrouw, en kreeg ik verder geen opmerkingen.....

dinsdag 21 augustus 2012

BB gaat niet door......

En ik had mijn hele weekplanning afgestemd op de Bommenberendloop. In alle vroegte, in de hitte toch een 30 en later een (bijna) 20 gelopen om zo rust te creƫren aan het eind van de week voor die BB-loop. En nou gaat ie niet door!!!! Is de Atletiekbaan nog niet klaar...

Heel sneu, maar ja er zijn natuurlijk ergere dingen. Het allersneust is het nog voor de organisatie natuurlijk. Al het werk voor niks.... Heel jammer.

Dan loop ik maar zelf 21 km deze zondag.

nog meer kilometers

Na zondag echt helemaal niks gedaan te hebben, daar was het veel te warm voor, dacht ik maandag maar weer eens te gaan lopen. Het werden 18 kilometers in een heel rustig tempo want het was nog steeds erg warm. Ik liep 's morgens. Dat ging prima. Ik had nog wel wat spierpijn overgehouden van mijn 30 kilometer, maar toch ging alles soepel.

Het was wel erg warm: zweet gutste van mij af. In de loop van de dag koelde het echter steeds verder af, zodat ik achteraf gezien beter 's avonds had kunnen hardlopen. Maar ja, dat wist ik niet.