zaterdag 2 februari 2013

Klaar voor Apeldoorn

Deze week echt goed uitgerust. Ik was ook moe na de loop- en schaatsweek hiervoor. Maandag en dinsdag gerust, woensdag met de loopgroep meegedaan. Van de 20 keer 1 minuut snel heb ik er vier ook echt op een snel tempo gedaan. De rest veel rustiger, maar toch nog zo snel dat ik twijfelde of ik toch niet te hard had gelopen. Daar zal ik wel nooit achterkomen.

Donderdag en vrijdag niks gedaan. Ik was ook erg moe, van weinig slapen. Ik had van alles te doen en ga dan te laat naar bed, moet er ook vroeg weer uit. Vrijdag brak het me op. Dus die avond vroeg naar bed, vanmorgen wat later eruit. Zonet nog een km of zes hardgelopen, wat prima ging. De benen hebben er wel zin in en ik ook.

Ik ga geen uitspraken doen over tijden of snelheden. Ik ga gewoon lekker lopen en dan zie ik wel waar ik uit kom. Zo deed ik het in Egmond ook en in Peize eigenlijk ook. Het weer is nu prima, hopelijk morgen ook. Ik heb er zin in.

maandag 28 januari 2013

nu rusten

Het werd zaterdag een uur lopen en een uur schaatsen. Ik kon namelijk niet kiezen wat ik nog zou doen, nu het nog winter was, met sneeuw en ijs. Dus dan maar allebei doen. Lopen ging prima, maar wel weer over besneeuwde paden, dus toch iets een gevoel in mijn voet. Met schaatsen kwam ik niet echt goed in mijn slag, maar toch genoten.

Zondag was het prutweer: regen en dooi. Niks aan. Wat kon ik doen: de hele dag binnenzitten en dan chagerijnig worden, of eropuit trekken. Dat laatste maar. Dus op naar de loopgroeptraining van de zondag. Lekker op mijn gemak gelopen, niet snel, niet langzaam. Na een korte training van een uur was het klaar. Worden de trainingen op zondag steeds korter trainerpaul?

Wel weer iets mijn voet gevoeld. Maar nu hoef ik alleen nog maar uit te rusten. Er komen twee rustdagen, dan woensdag beetje rustig meetrainen, misschien vrijdag of zaterdag nog wat loslopen, en dan zondag naar Apeldoorn. Kijken wat het wordt.