donderdag 3 maart 2011

rust

Want ik ben heel moe. Vooral van mijn werk. Dinsdag 10 uur aan een stuk door gewerkt, nauwelijks pauze gehad, en woensdag van de ene afspraak naar de andere gevlogen. Ook twee dagen niet gelopen en dat merk ik: zwaar hoofd, en heel moe.
Heerlijk om woensdagavond met de loopgroep weer even te hollen. Ik deed rustig aan, want ik had helemaal geen zin in heel moe worden, bovendien had ik al heel veel gedaan en ga ik komend weekend ook weer heel veel doen. Maar het liep toch heel makkelijk allemaal. Fijn ontspannen.
Morgen heerlijk uitrusten op het trainingsweekend. Lekker veel fietsen en lopen, en weinig andere dingen aan mijn hoofd. Ik heb er zin in, en ik heb nog meer zin om naar Rome te gaan: nog maar iets meer dan 2 weken!!
Zorgen voor voldoende mentale ontspanning in de weekeinden, want de dins- en woensdagen blijven voorlopig zo druk...

maandag 28 februari 2011

cateringafspraak mislukt

Het was een heel goed idee. Ik zou gaan hardlopen, een stuk van 35 km ongeveer, en mijn man zou een uur later op de fiets vertrekken en dezelfde route fietsen, met thee en koek in zijn tas. Ergens onderweg zou hij mij dan inhalen en konden we even samen uitrusten.
Het liep echter heel anders. Manlief vertrok (op mijn aanraden) 1,5 uur na mijn vertrek. Dat was veel te laat, bleek. 1 km voor mijn huis haalde hij me pas in...... Hij had 2,5 uur eerst in de mist en later in de regen achter me aan gefietst... Gelukkig baalde hij er niet heel erg van. Maar het was wel jammer dat we elkaar gemist hadden.

Zelf heb ik heerlijk gelopen. Ondanks dat de geplande catering mislukte, had ik wel genoeg eten en drinken mee om lekker te kunnen doorgaan. Ik heb 3 uur en 50 minuten gelopen, volgens fietsrouteplanner was het 35 km, volgens de i-pod-fiets-app waren het er 40. En we hadden nog geluk, want 's middags begon het te sneeuwen, natte sneeuw, dus het had allemaal nog erger kunnen zijn voor manlief. Dat vond ie gelukkig zelf ook.

Misschien dat ik vanmiddag nog even een klein stukje fiets, misschien ook niet. In elk geval even rust nu, want ik voelde mijn bekken, mijn teen en mijn enkel. Dus even laten herstellen allemaal, want volgend weekend is het trainingsweekend en dan is de bedoeling dat er ook weer veel gelopen en gefietst wordt.