donderdag 3 februari 2011

kan het morgen niet?

Ik heb er zoveel zin in, ik voel me prima en de wetenschap dat ik niet snel hoef te lopen, alleen maar hoef te genieten, maakt mij heel begerig. Gisteren heeeeel erg rustig gelopen, ik moest mezelf echt inhouden, want ik had zin om hard en ver te lopen.

Nu dus uitkijken, niet te veel verwachten. Natuurlijk gaat het ook moeilijk worden, zondag, misschien ga ik wel erg afzien. En vooral niet snel gaan lopen, nou ja, de laatste 10 km mag dat best wel.

woensdag 2 februari 2011

nog een paar dagen....

Ik krijg er steeds meer zin in. Ik voel me goed, heb nu lekker een rustweekje, ik voel de energie al stromen. Ik kreeg bericht dat de bus van Groningen Atletiek al om 17 uur vertrekt vanaf de parkeerplaats. Dat betekent dat ik al om kwart voor 5 uiterlijk de pendelbus moet nemen. Wel wat krap als ik volgens plan rond 16 uur finish. Geen tijd waarschijnlijk om te douchen....

Nou ja, dan maar niet. Warme trainingsbroek en trui maar in de tas stoppen dan. En in de bus uitrusten en genoeg hersteldrank en -voer meenemen.

maandag 31 januari 2011

al weer wat uitgerust

Zonet even gelopen. Ik was van plan 8 km te doen, maar het ging zo lekker, en ik liep heel rustig dat het vanzelf 10 km werden. Heel ontspannen gelopen. Ik krijg meer en meer zin in zondag, de marathon in Apeldoorn. Achillespees niet meer gevoeld en de teen ook nauwelijks. Maar die teen is niet erg, die moet gewoon niet zeuren.

Ben benieuwd hoe het zondag gaat. Ik moet nog even nadenken hoe ik het ga doen met eten en drinken onderweg. Ik heb geen zin om mijn heupgordel met drinkflesjes mee te nemen, ik vind dat helemaal niet lekker lopen. Ik denk dat ik het wel red door alleen bij de drinkposten te drinken. In de zakken van mijn jas en broek neem ik dan wel een powerreep en een gel mee. En ik kan ook nog drinkflesjes bij de posten laten neerzetten. Maar ja, dan moet ik die in mijn hand meenemen? Nog even checken op de website en over nadenken.