donderdag 2 februari 2012

geschaatst!!!!

Wat een prachtig mooi ijs! Een lekker zonnetje! Wat voelen de schaatsen weer lekker! De gezelligheid op de ijsbaan! Wat kon ik het nog goed!

Het was heerlijk om even te schaatsen. Ik had mijn voet getapet en die voet gaf geen krimp. Nergens last van. Toch durfde ik niet langer dan 10 minuten te schaatsen, in mijn hoofd zit nog de fatale 6 keer 2 minuten van een paar weken geleden. Die gingen ook prima, tot de volgende dag....

Maar tot nu toe geen last, ik voel alleen de tape trekken. Misschien helpt die tape ook wel bij het lopen, denk ik nu. Dat merk ik dan later wel, ik stop nu voorlopig met die kleine stukjes lopen, ik ga nu kleine (ik hoop iets grotere) rondjes schaatsen!!! Please please please laat de voet zich goed houden.

HOERA!!!! HET KAN WEER!!!!!

Ik word hier zooooo blij van!!! Mijn humeur is stukken beter, schaatsen is zo fijn!

woensdag 1 februari 2012

balanceren op het randje

Gisteren toch af en toe wel wat gevoeld in mijn voet. Minimaal, nauwelijks pijn, en meestal maar heel even, maar toch.... Het kan natuurlijk ook in mijn hoofd zitten. En ik ben zo gespitst op alles wat ik in die voet voel, dat ook alles opgemerkt wordt, wat ik anders niet zou merken.

Vandaag niet lopen, wel straks fietsen naar Groningen. Morgen weer 6 keer 1.10 met 1.50 wandelen. Gewoon een herhaling van maandag. Meer durf ik niet. Het voelt heel kwetsbaar, ben bang dat ik snel teveel doe.

maandag 30 januari 2012

kkkkoudddd

Weer een piepklein stukje gelopen. 6 keer 1minuut en 10 seconden, met 1 minuut 50 wandelen tussendoor. In de kou.

Het ging goed, maar ik voel wel dat er wat in de voet gebeurt. Geen pijn, maar de pees roert zich wel. Heeeeel voorzichtig verder gaan dus. Vooral niet te snel en teveel gaan doen.

Ik zie soms met jalouzie andere lopers lopen....
En nu gaat het ook nog vriezen. Ik vrees dat ik niet kan schaatsen.... Ik ben heel zielig.......

Zo is er wel weer genoeg gezeurd, ik ga in de meivakantie naar Corsica, een trektocht doen! Ik ga er vanuit dat die voet dat dan ook wel weer kan.

zondag 29 januari 2012

Oei, au!

Toch een beetje last van de zijkant voet..... Een paar hele kleine knakjes weer gevoeld....

Morgen even kijken en heel rustig weer 5 keer 1 minuut doen, zeker niet meer, wat ik eerst wel van plan was.....

Niet leuk.

de winter is begonnen.

Zonet gefietst, ruim twee uur en het was koud! Muts onder de fietshelm, thermobroek en een extra laag bovenkleding, sjaal om. Zo kreeg ik alleen koude voeten. Ik vraag me af hoe andere fietsers dat doen. Ik heb twee keer 5 minuten gelopen/zacht gerend naast de fiets om weer een beetje bloeddoorstroming in mijn tenen te krijgen.

Het was een mooi tochtje, over onbekende fietspaden en wegen, langs Veenhuizen en Zeyen. Leuk!