zaterdag 21 april 2012

gaat weer wat beter

Het gaat weer wat beter, logisch want ik loop veel minder. Maar desalniettemin liep ik donderdag toch 3 keer 8 minuten en nog een keer 4 minuten op een behoorlijk tempo. De voet hield zich goed, ik voelde wel iets op het eind, maar verder geen last meer gehad.

En vandaag heb ik van 7 tot 1 de hele tijd gelopen en gestaan op de rommelmarkt van de school waar ik werk, zonder een centje pijn. Das dus goed nieuws.

Over een week zit ik al op Corsica. Ik heb weer een heel erg klein beetje hoop gekregen dat ik daar misschien twee dagen mee kan lopen, de rest zie ik dan wel.

Het lopen van donderdag ging trouwens he-le-maal niet soepel. Fietsen doe ik ook niet erg veel meer. Ik heb er geen zin in en ik ben druk met afstuderen, bijles geven en de administratie doen van mijn onderwijsburootje. En Corsica voorbereiden natuurlijk.

Ik vermaak me prima.

zondag 15 april 2012

toch even lopen

Ik heb drie keer acht minuten rustig gelopen, met telkens twee minuten wandelpauze tussendoor. Dat ging goed, maar nu, 's avonds, voel ik toch weer knakken. Geen pijn, maar als het veel knakt, gaat het vanzelf pijn doen. Er loopt gewoon iets niet soepel in die voet.

Ik begin er erg van te balen. Dat ik ook niet kan (berg)wandelen vind ik heel heel erg. En omdat de sportarts niet een oorzaak heeft kunnen vinden, heb ik ook geen idee of en wanneer het over zal gaan.