woensdag 7 maart 2012

het gaat geloof ik echt beter.....

Ik kan het bijna niet geloven, ik durf nog niet helemaal blij te zijn, maar....

Gisterenavond nog even buiten hollen, na een hele dag zitten wegens de onderwijsstaking. Ik deed 6 keer twee minuten en het ging heel erg goed. Nergens last van. De voet/enkel voelde solide, het lopen ging soepel.

Ook vandaag: geen pijn, alles voelt normaal.

Zal ik dan vanavond meetrainen  met de beginnersgroep? Op het programma staan een aantal minutenloopjes, waarvan ik er zeker wel een aantal van kan meedoen. Maar owee, als ik maar niks forceer.......

Eindelijk een positieve ontwikkeling, sinds december.

maandag 5 maart 2012

trainingsweekend, voet geneest?

Het lijkt er toch op dat de voet heel langzaam geneest. Donderdag wat stukjes van 1 en 1.30 zachtgelopen en dat voelde prima. Nergens last van.
Vrijdag 10 km gewandeld, op bergschoenen. Na een half uur begon de voet pijn te doen. Ik ben toch door gelopen, want ja, stoppen was geen optie, natuurlijk, midden in een natuurgebied. Aan het eind van de middag 32 km gefietst naar Elsloo. Begin van het trainingsweekend met de loopgroep. Een rustige tocht, wind in de rug. 's Avonds nog steeds last van de voet.

Maar de volgende dag voelde ik de voet niet meer. Ik heb wel kleine stukjes gelopen en zelfs nog kleinere stukjes gerend over mulle zandduinen. Dat voelde ik wel, maar verder de hele dag niks meer gevoeld. 's Middags weer een stuk fietsen. Mooi is het daar. 's Avonds heel erg akelig en moe wegens een verkoudheid/keelpijn/lamlendigheid. Om half negen naar bed gegaan, geslapen tot half 8!

Zondag eerst 's morgens een stuk fietsen, 's middags weer naar huis fietsen. Van de voet helemaal niks meer gevoeld. Vandaag wilde ik eigenlijk een paar keer 2 minuten lopen, maar ik ben zo moe. Nog wat last van de verkoudheid of wat het is. Morgen staken voor beter onderwijs, misschien morgenavond dan nog die 2 minuutjes hardlopen. De rest van de week ben ik heel druk, maar ja, een half uur lopen moet wel ergens tussen te plannen zijn, natuurlijk.