zaterdag 2 juni 2012

gespijbeld

Woensdag heel fijn en heel hard meegelopen met de loopgroep. Het ging allemaal prima, ik begon al te denken dat ik al weer terug was op mijn oude niveau en dat de blessure wel bijna/helemaal over was. Zo goed ging het. Ik liep gewoon als vanouds mee met het clubje mannen waar ik alle trainingen mee mee liep. En het kostte verbazingwekkend weinig moeite.

Maar natuurlijk, de volgende dag: mmmmm, niet zo'n fijn gevoel in de voet. Weer wat knakken en plotselinge pijnscheuten bij bepaalde bewegingen, die later weer weg zijn bij dezelfde beweging. Dus even geen hakschoenen meer aan en even niet zoveel lopen.

Gelukkig moest ik donderdag naar Groningen fietsen en vrijdag was ik ook de hele dag druk met werk enzo, dus niet gelopen. Vandaag, zaterdag gaat het al een stuk beter met de voet. De pijn is nagenoeg weer weg. Maar goed ook, want voor morgen staan er 20 kilometers gepland. Een heel eind, zover heb ik sinds december niet meer gelopen. Ben benieuwd hoe het gaat.....

Vandaag voor de zekerheid toch maar niet gelopen, maar een stukje gefietst, waar ik helemaal geen zin in had. Daarom kortte ik mijn tocht lekker met een half uur in, en van de geplande 75 minuten heb ik er 45 gedaan. Toen was ik het zat en was ik lekker weer thuis en had ik dus een half uur over. In dat halve uur deed ik toen heerlijk een dutje in de stoel, terwijl mijn man (op zijn verjaardag nog wel) voor ons kookte...

dinsdag 29 mei 2012

lekker bezig

Maandag toch nog even gelopen, 3 kwartier of zo. Ik was het niet van plan, maar ik had net ervoor mijn laptop boos dichtgeklapt omdat dingen niet lukten zoals ik het wilde. Toen heerlijk gelopen en met een fris hoofd de dag verder beleefd.

Vandaag voel ik mijn voet wel weer wat meer. Komt zeker omdat ik twee dagen achter elkaar heb hardgelopen.

zondag 27 mei 2012

even kort...

...want ik heb eigenlijk geen tijd. De hele middag in de tuin met SPSS bezig geweest. Heel moeilijk om het programma te laten doen wat ik wil, maar het lijkt toch te lukken... Hoera! (Voor niet-ingewijden: SPSS is een statistiekprogramma waarmee ik mijn analyses doe voor mijn afstudeerscriptie.)

Vanmorgen natuurlijk wel gelopen, met de loopgroep mee. Ondanks de warmte werd het mijn beste training sinds december. Nergens last van, gewoon keilekker en keihard gelopen. Kom ik nu in vorm? Na zo weinig training?

Ik overweeg haast om bij de run van Roden als eerste op de estafette te starten en dan door te lopen om een 10 km tijd neer te zetten....